Brainstormen met Mediaans of gewoon een keer een vrijblijvend gesprek? U bent van harte welkom.

Mailchimp nieuwsbrief

mailchimp nieuwsbriefWilt u beginnen met het versturen van nieuwsbrieven, maar liefst zo weinig mogelijk werk eraan hebben? Dan laten wij u graag kennismaken met MailChimp. MailChimp is hét gebruiksvriendelijke systeem om eenvoudig mailings te versturen. Bovendien krijgt u via rapportages inzicht in de resultaten van een MailChimp nieuwsbrief.

Waarom u zou moeten kiezen voor een digitale nieuwsbrief

Steeds meer bedrijven omarmen de sociale media naast hun website in hun communicatiestrategie, tegelijkertijd maken zij veelal een grove fout door het overboord gooien van de (digitale) nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven, dan kunt u dat alleen nog maar via Facebook of Twitter. De content verdwijnt in de massa en dan? Tijd om de oerdegelijke elektronische Mailchimp nieuwsbrief te laten herleven, want u wilt wel blijven opvallen, toch? Uiteindelijk draait het om een gezonde mix.

Waarom MailChimp de ideale tool is voor u

MailChimp is de ideale tool voor u om professioneel en efficiënt mailings op te zetten. Professioneel omdat de mailings volledig zijn te integreren in uw website en de sociale media. Goed voor meer leads en mogelijk meer omzet voor uw bedrijf. Uw huisstijl wordt doorgevoerd in een MailChimp nieuwsbrief. Voor u dus geen saaie en onpersoonlijke templates.

De nieuwsbrieven kunt u eenvoudig beheren, waarbij u, eventueel gekoppeld aan Google Analytics, alle toegang hebt tot gedetailleerde statistieken. Zo krijgt u bijvoorbeeld een zeer specifiek beeld van de bezoektijden, navigatiegedrag en conversie van de bezoekers die via de nieuwsbrief op uw website komen. U kunt een afgeronde MailChimp nieuwsbrief eenvoudig hergebruiken, waarbij u bijvoorbeeld louter de tekstuele content hoeft te veranderen. Dit alles maakt MailChimp een uiterst efficiënt nieuwsbriefsysteem.

Naast deze redenen zijn de toegankelijk- en betaalbaarheid minstens even grote redenen om te kiezen voor MailChimp. Wereldwijd is MailChimp een van de meest gebruikte nieuwsbriefsystemen dat zich blijft ontwikkelen en aanpassen aan uw behoeften!

De inzet van Mediaans

Wanneer we samen aan de slag gaan, met u als mediaan in het proces, beginnen we met een analyse van uw huidige communicatiekanalen. Mediaans kan u, afhankelijk van de uitkomsten, helpen bij het opzetten van een MailChimp account, de configuratie, het importeren en exporteren van bestaande data (e-mailadressen) en het creëren van formulieren voor het aan- en afmelden voor een nieuwsbrief. We kunnen ook een responsive template verzorgen, in uw huisstijl, waardoor uw MailChimp nieuwsbrief op devices als laptops, smartphones en tablets er altijd prima uitziet.

Geïnteresseerd? Vul gerust ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek.