Brainstormen met Mediaans of gewoon een keer een vrijblijvend gesprek? U bent van harte welkom.

Webdesign – een website in WordPress

wordpress-loveWaar het offline succes begint bij een goede huisstijl, begint het online succes met een perfect moderne website in WordPress voor uw bedrijf. Een website is veel meer dan een visitekaartje. Het is de plek waar u contact maakt met uw klant. Waar u hem informeert en prikkelt. Maar ook de plek waar u uw diensten tot leven kunt laten komen.

Waarom u zou moeten kiezen voor een dynamische website

Werden voorheen websites vooral bekeken op de desktopcomputer of op de laptop op het werk of bij u thuis, tegenwoordig wordt het gros van de websites via een smartphone of tablet bezocht. Het vraagt van u wel een andere kijk op het hebben of willen hebben van een website.

Veel organisaties hebben al een website, maar vaak met een statisch ontwerp dat zich moeilijk laat onderhouden, laat staan dat het zich moeiteloos en vloeiend aanpast aan ieder soort device. Stelt u zich eens voor, een website die altijd optimaal bekeken en beleefd kan worden.

Voor uw bezoekers is het een voordeel, omdat ze op uw dynamische website in WordPress altijd een optimale gebruikservaring hebben, ongeacht met welk apparaat zij uw website bezoeken. Daardoor zijn ze minder snel geneigd naar een andere site te gaan en zullen ze eerder tot actie overgaan.

En dat is tenslotte wat u graag wilt.

Onze voorliefde voor een website in WordPress

WordPress is een bijzonder gebruiksvriendelijk content management systeem, zowel voor de gebruiker als ons als bouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van uw pagina’s, een weblog, het werk in uw portfolio of gewoon de teksten is erg eenvoudig. Een website in WordPress is ook vanaf een tablet of smartphone makkelijk bij te werken.

WordPress is een open source content management systeem. Door de zeer actieve community wordt de software elke dag beter. Wij blijven continu op de hoogte van veranderingen. Wij verzorgen de technische en veiligheidsupdates tijdens het maandelijkse onderhoud van uw website.

Het is niet voor niets dat steeds meer websites overstappen naar het CMS WordPress. Ruim een kwart van alle websites draait al op WordPress en dat worden er alleen nog maar meer. Websites als Autoblog.nl, The Voice of Holland en DennisHoekstra.nl maken ook graag gebruik van WordPress omdat het systeem stabiel en betrouwbaar is.

De inzet van Mediaans

In zes overzichtelijke stappen zorgen wij dat uw nieuwe professionele responsive website in WordPress online staat en voldoet aan de standaarden van nu. Een website waar u 100% controle over hebt. Geen omkijken naar technische updates en back-ups. Een website die scoort in Google én er ook op een tablet of smartphone goed uitziet. Voor u draait het uiteindelijk om een website die met u meegroeit en converteert: meer aanvragen, meer klanten en meer omzet voor de onderneming.

Geïnteresseerd? Vul gerust ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek.